045 204 2075 info@rahgamoresort.fi

UPEAT PUITTEET ELÄMÄSI TILAISUUKSIIN

Viettäisitkö juhlasi upeassa Villa Rahgamossa vai erähenkisessä Ravintola Armaksessa? Miltä kuulostaisi kokous tunnelmallisessa Sammon Kodassa tai illanvietto Korpilaavulla?

VILLA RAHGAMO

Villa Rahgamo on 142 m² näyttävä tila n. 16 hengen kokoukselle tai intiimille juhlalle. Vietä kokousta tai juhlaa uniikissa Villassa, jonka ikkunoista ja terasseilta avautuvat rauhoittavat maisemat kauniiseen luontoon ja lähdepohjaiselle metsälammelle.

RAVINTOLA ARMAS

Keloravintola Armas on erähenkinen tila, jossa ajatukset rauhoittuvat. Seinien kelolankut, takkatulen loiste ja ympärillä avautuva luontomaisema tekevät Keloravintola Armaasta täydellisen paikan kokoukselle, illanvietolle tai perhejuhlalle.

SAMMON KOTA

Sammon Kota on mahtava päätös kokouspäivälle – täällä sinetöidään hyvät päätökset ja unohdetaan arjen kiireet nuotiotulen loimussa! Kota on myös mainio paikka illanviettoon saunaillan yhteydessä. Vietä iltaa vaikkapa grillaamalla.

KORPILAAVU

Korpilaavulla syke laskee ja mieli rauhoittuu, samalla metsä parantaa ja raikas ilma tekee taikojaan. Takarahkan suoalue aukeaa edessäsi ja saat nauttia tästä ainutlaatuisesta näkymästä ja ehkäpä todistaa haikaran, kurjen tai joutsenen läsnäolon.

Villa Rahgamo

Vietä kokousta tai juhlaa uniikissa Villassa, jonka ikkunoista ja terasseilta avautuvat rauhoittavat maisemat kauniiseen luontoon ja lähdepohjaiselle metsälammelle. Tunnelmaa kokoontumiseen tuo Rahgamon massiivinen liuskekivitakka sekä saunaosasto. Villa Rahgamo on 142 m² näyttävä tila n. 16 hengen kokoukselle tai intiimille juhlalle.

Käytettävissäsi on myös ainutlaatuinen saunamaailma: savusauna, luolan kätköissä oleva uunisauna ja perinnesauna paljun sekä lähdelammen kera.

Jos osa kokous- tai juhlavieraista haluaa majoittua, Villassa on 1 makuuhuone ja parvella 2 kpl 1-2 hengen tunnelmallista makuualkovia.

Rahgamo Resort tarjoaa sinulle kaikki tarvitsemasi palvelut – huippuluokan järjestelyistä herkullisiin tarjoiluihin toiveittesi mukaisesti.

Kysy lisää ja varaa ainutlaatuinen kokous tai juhla palveluineen!

Kelo­ravintola armas

Keloravintola Armas on erähenkinen tila, jossa ajatukset rauhoittuvat. Seinien kelolankut, takkatulen loiste ja ympärillä avautuva luontomaisema tekevät Keloravintola Armaasta täydellisen paikan kokoukselle, illanvietolle tai perhejuhlalle. Avara ja valoisa Armas sopii pienelle intiimille ryhmälle tai enimmillään 25 henkilön seurueelle. Tila on varustettu kokousteknisillä laitteilla.

Viihtyisässä ja valoisassa keloravintolassamme nautit herkullista ruokaa ystäviesi tai asiakkaittesi kanssa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme loihtii toiveittesi mukaiset maukkaat tarjoilut, paikallisista tuoreista raaka-aineista.

Illan mittaan ravintolan karaoke-laitteet saavat tunnelman nousemaan kattoon ja hymyn huuleen. Hyvää seuraa, ruokaa ja juomaa sekä rennon iloista mieltä, siitä onnistunut illanvietto meillä muodostuu.

Kokouksen tai illanvieton kruunaa saunominen perinteisissä saunoissamme – vai haluatko valita savusaunan ja lämpimän paljun?

Hyvä ruoka on aina enemmän kuin vain vatsantäytettä, se on yhteisiä elämyksiä!

Ota yhteyttä, niin kokoamme toiveidesi mukaisen paketin!

Sammon kota

Sammon Kota on mahtava päätös kokouspäivälle – täällä sinetöidään hyvät päätökset ja unohdetaan arjen kiireet nuotiotulen loimussa! Kota on myös mainio paikka illanviettoon saunaillan yhteydessä. Iltaa voit viettää grillaamalla tai muurinpohjalettuja paistamalla, tarinoimalla tai vaikka shamaanirumpua rummuttamalla. Sammon Kodan tunnelmasta päsee nauttimaan enimmillään 30 henkeä samanaikaisesti.

Korpilaavu

Korpilaavulla syke laskee ja mieli rauhoittuu, samalla metsä parantaa ja raikas ilma tekee taikojaan. Takarahkan suoalue aukeaa edessäsi ja saat nauttia tästä ainutlaatuisesta näkymästä, ainutlaatuisesta luonnosta – ehkäpä todistaa haikaran, kurjen tai joutsenen läsnäolon.

Saisiko olla nokipannukahvit ja vastaleivottu leipä, nuotiomakkarat tai jotain muuta tunnelmaan sopivaa?

Rahgamo Resort

Käyntiosoite: Korvenkyläntie 899, 32700 Huittinen
Postiosoite: Korvenkyläntie 899, 27860 Köyliö

info@rahgamoresort.fi
Puh: 045 204 2075

FlowEnergyExperiences Oy
Korvenkyläntie 899, 32700 Huittinen
Y-tunnus: 2992565-6

KIINNOSTUITKO?