045 204 2075 info@rahgamoresort.fi

SAUNOJAN UNELMA

Rahgamo Resortin upea kolmen saunan Saunamaailma tarjoaa luonnon rauhassa mitä makeimmat löylyt ja tilat 25 saunojalle. Saunomisen lomassa voit nauttia suuren paljun lämmöstä tai lähdepohjaisen metsälammen viileydestä.

Rahgamo Resortin saunamaailma

Saunominen on olennainen osa suomalaisuutta. Voiko mikään rentouttaa paremmin kehoa ja mieltä, kuin pehmeät löylyt luonnon keskellä? Sauna ei ainoastaan auta fyysiseen terveyteen vaan se myös rauhoittaa mieltä ja karkoittaa stressin. Toisaalta sauna voi olla sosiaalinen tapahtuma, jossa yhdessä jaetaan ideoita ja ajatuksia.

Rahgamo Resortin upea kolmen saunan Saunamaailma, tarjoaa luonnon rauhassa mitä makeimmat löylyt ja tilat 25 saunojalle. Saunomisen lomassa voit nauttia suuren paljun lämmöstä tai lähdepohjaisen metsälammen viileydestä.

Mikä sauna on suosikkisi?

Savusauna Autere

Savusauna on aina ollut suomalaisille terveyden ja hyvänolon lähde niin fyysisesti kuin henkisestikin. Savusauna on suomalaisuutta aidoimmillaan ja nautittavimmillaan. Savusauna yhdistettynä lämpimään paljuun tai raikkaaseen lähdelampeen on valloittava elämys! Aitoa kelosavusaunaa lämmitetään pitkään ja hartaasti, jonka ansiosta löylyt ovat lempeät ja rentouttavat.

Uunisauna Auramo

Uunisauna Auramo toteutuu ikivanhan suomalaisen maasaunan parhaat ominaisuudet. Holvimuotoinen katto, massiivinen rakenne ja järkälemäinen kiuas takaavat löylyä vuorokauden ympäri. Holvikaton ansiosta ilman kierto saunassa on optimaalinen ja löylyt ovat tasaisen pehmeät. Uunisauna Auramon kymmenien tuntien jälkilöylyjä ei voi liiaksi hehkuttaa. Mitä kauemmin lämpö saunassa säilyy, sen puhtaammat ja miellyttävämmät, ainutlaatuisen pehmeät löylyt saunassa saa. Uunisauna Auramossa yhdistyvät saunan eksotiikka ja nostalgia nykyaikaan suihkuineen.

Perinnesauna Aurelius

Perinnesauna, pikkukelo Aurelius, tarjoaa tunnelmalliset löylyt perinteitä vaalivalle. Heitä vaatteiden mukana pois huolet ja murheet, anna mielen rauhoittua ja kehon rentoutua perinteisessä ympäristössä. Nauti kauniista maisemasta ja ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Rahgamo Resort

Käyntiosoite: Korvenkyläntie 899, 32700 Huittinen
Postiosoite: Korvenkyläntie 899, 27860 Köyliö

info@rahgamoresort.fi
Puh: 045 204 2075

FlowEnergyExperiences Oy
Korvenkyläntie 899, 32700 Huittinen
Y-tunnus: 2992565-6

KIINNOSTUITKO?