045 204 2075 info@rahgamoresort.fi

UPEAT PUITTEET YÖPYMISEEN

Nuku päivän päätteeksi hyvät yöunet tunnelmallisessa kelomökissä, jykevässä villassa, ulkona laavussa – tai vaikkapa korkealla kyttäysmajassa. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan luonnon rauhasta.

ELÄMYKSELLISTÄ MAJOITUSTA

Rahgamo Resortin persoonallisessa miljöössa on majoituspaikkoja kaikkiaan yli kolmellekymmenelle nukkujalle. Mökit Urmas, Lemmes ja Aatos tarjoavat ihania, tunnelmallisia hetkiä ja hyviä palauttavia unia. Metsän humina ja rauhaisa ympäristö rauhoittavat takuuvarmasti hyvään ja syvään uneen.

Uskalikoille ja uusia kokemuksia pelkäämättömille voimme tarjota myös hieman erikoisempiakin majoituspaikkoja, vaikkapa korkealla kyttäysmajassa tai raikkaita pakkasunia Korpilaavulla nuotiotulen loimussa.

Villa Rahgamo

Päärakennus Villa Rahgamo on kaikessa komeudessaan vaikuttava majoituspaikka. Massiivisella takalla ja omalla saunalla toteutettu kokonaisuus tekee vaikutuksen vaativampaankin majoittujaan.

Täällä rentoudut luonnon rauhassa perheen, ystävien tai kollegoiden kesken.

6 makuupaikkaa

Kelomökki Urmas

Luonnonmateriaaleilla sisustettu, tunnelmallinen kelohonkamökki Urmas tarjoaa majapaikan isommallekin porukalle ja kaikki tasokkaan majoituksen edellytykset, kuten suihkun ja vessan. Mökissä on kaksi neljän hengen makuuhuonetta, parvi neljällä vuoteella sekä keittiö/oleskelutila.

12 makuupaikkaa

Kelomökki LEMMES

Luonnonmateriaaleilla sisustettu, tunnelmallinen kelohonkamökki Lemmes tarjoaa majapaikan isommallekin porukalle ja kaikki tasokkaan majoituksen edellytykset, kuten suihkun ja vessan. Mökissä on makuuhuoneet neljälle sekä kahdelle hengelle, neljällä vuoteella varustettu parvi sekä keittiö/oleskelutila.

10 makuupaikkaa

Kelomökki Aatos

Aatos, pienin kelohonkamökeistä, majoittaa perinteisessä metsämökkitunnelmassa enimmillään kolme henkilöä. Tämä suuren kuusen juurella sijaitseva ihana piilopaikka on varustettu puulämmitteisellä kaminalla ja minimalistisella kalustuksella.

3 makuupaikkaa

Rahgamo Resort

Käyntiosoite: Korvenkyläntie 899, 32700 Huittinen
Postiosoite: Korvenkyläntie 899, 27860 Köyliö

info@rahgamoresort.fi
Puh: 045 204 2075

FlowEnergyExperiences Oy
Korvenkyläntie 899, 32700 Huittinen
Y-tunnus: 2992565-6

KIINNOSTUITKO?