045 204 2075 info@rahgamoresort.fi

RAHGAMO RESORT

ELÄMYKSIÄ LUONNOSSA

Rahgamo Resort tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ikimuistoisille ja korkeatasoisille tilaisuuksille sekä elämyksille upeassa erämaamaisemassa keskellä puhtainta luontoa.

RAHGAMO RESORT

Takarahkan suoalueen reunalla, keskellä puhdasta luontoa ja luonnonkaunista kuusimetsää, kohoaa kelokartano Rahgamo Resort. Tämä Etelä-Suomen viimeisen erämaa-alueen keskelle rakennettu, elämyksellinen kokous- ja hyvinvointikeskus on saanut nimensä ympäröivästä luonnosta – suuresta rahkasuosta ja möyheästä rahkasammalesta – sipaisulla omintakeisuutta. Rahgamo, kunnianosoituksemme luonnolle sekä ainutlaatuisuudelle.

Rahgamo Resortia ympäröivä 10 000 hehtaarin erämaa-alueen kaunis luonto ja kelokartanomaailma tarjoavat aidosti toisenlaiset puitteet ikimuistoisille ja korkeatasoisille tilaisuuksille sekä luontoelämyksille.

Meille hurautat Turusta, Tampereelta sekä Porista noin tunnissa ja pääkaupunkiseudultakin vain reilussa parissa tunnissa.

Nauti virkistävistä hetkistä metsän keskellä, leppoisista löylyistä savusaunassa, luontopoluista ja muista aktiviteeteista. Syö herkullista lähiruokaa keloravintola Armaassa, paista muurinpohjalettuja Sammon kodassa tai hörpi nokipannukahvit Korpilaavulla. Nuku päivän päätteeksi hyvät yöunet tunnelmallisessa kelomökissä, jykevässä villassa, ulkona laavussa – tai vaikka korkealla kyttäysmajassa, jos haluat.

Puhtaan luonnon keskellä onnistuvat ainutlaatuiset kokoukset ja koulutukset sekä virkistys- ja juhlapäivät. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin erikoistuneen omistajan johdolla ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa jokaisen tapahtuman varmasti ikimuistoisella tavalla ja palvelee niin yrityksiä kuin yksityisiä.

Alueen runsaan villieläinkannan mahdollistamana toimintaamme kuuluu myös metsästystapahtumien järjestäminen.

Toivotamme sinut ja yrityksesi sekä ystäväsi tervetulleeksi viettämään kokousta, juhlaa tai vapaapäivää Rahgamo Resortiin.

KIINNOSTUITKO?