045 204 2075 info@rahgamoresort.fi

Elämyksiä luonnossa

Rahgamo Resort tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ikimuistoisille ja korkeatasoisille tilaisuuksille ja luontoelämyksille upeassa erämaamaisemassa keskellä luonnonkaunista kuusimetsää.

Rahgamo Resort

Takarahkan suoalueen reunalla, keskellä puhdasta luontoa ja luonnonkaunista kuusimetsää, kohoaa kelokartano Rahgamo Resort. Tämä Etelä-Suomen viimeisen erämaa-alueen keskelle rakennettu, elämyksellinen kokous- ja hyvinvointikeskus on saanut nimensä ympäröivästä luonnosta – suuresta rahkasuosta ja möyheästä rahkasammalesta – sipaisulla omintakeisuutta. Rahgamo, kunnianosoituksemme luonnolle sekä ainutlaatuisuudelle.

Rahgamo Resortia ympäröivä 10 000 hehtaarin erämaa-alueen kaunis luonto ja kelokartanomaailma tarjoavat aidosti toisenlaiset puitteet ikimuistoisille ja korkeatasoisille tilaisuuksille sekä luontoelämyksille.

Meille hurautat Turusta, Tampereelta sekä Porista noin tunnissa ja pääkaupunkiseudultakin vain reilussa parissa tunnissa.

Nauti virkistävistä hetkistä metsän keskellä, leppoisista löylyistä savusaunassa, luontopoluista ja muista aktiviteeteista. Syö herkullista lähiruokaa keloravintola Armaassa, paista muurinpohjalettuja Sammon kodassa tai hörpi nokipannukahvit Korpilaavulla. Nuku päivän päätteeksi hyvät yöunet tunnelmallisessa kelomökissä, jykevässä villassa, ulkona laavussa – tai vaikka korkealla kyttäysmajassa, jos haluat.

Puhtaan luonnon keskellä onnistuvat ainutlaatuiset kokoukset ja koulutukset sekä virkistys- ja juhlapäivät. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin erikoistuneen omistajan johdolla ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa jokaisen tapahtuman varmasti ikimuistoisella tavalla ja palvelee niin yrityksiä kuin yksityisiä.

Alueen runsaan villieläinkannan mahdollistamana toimintaamme kuuluu myös metsästystapahtumien järjestäminen.

Toivotamme sinut ja yrityksesi sekä ystäväsi tervetulleeksi viettämään kokousta, juhlaa tai vapaapäivää Rahgamo Resortiin.

KOKOUKSET JA TILAISUUDET

Meiltä löydät ainutlaatuiset kokous- ja juhlatilat luonnon keskellä. Olisiko juhlasi tila upea Villa Rahgamo vai erähenkinen Ravintola Armas? Miltä kuulostaa kokous tunnelmallisessa Sammon Kodassa tai illanvietto Korpilaavulla?

NAUTINNOLLINEN SAUNAMAAILMA

Rahgamo Resortin upea kolmen saunan Saunamaailma, tarjoaa luonnon rauhassa mitä makeimmat löylyt ja tilat 25 saunojalle. Saunomisen lomassa voit nauttia suuren paljun lämmöstä tai lähdepohjaisen metsälammen viileydestä.

ELÄMYKSELLISIÄ AKTIVITEETTEJA

Rahgamo Resortissa voit kohottaa kuntoasi joko ohjatusti tai omatoimisesti luonnossa liikkuen. Patikoi pitkospuita pitkin laavullemme tai kierrä upea luontopolku rasteineen. Kauniit maisemat ja puhdas luonto lisäävät liikunnan iloa.

LAADUKASTA
MAJOITUSTA

Rahgamo Resortin persoonallisessa miljöössa on majoituspaikkoja kaikkiaan yli kolmellekymmenelle nukkujalle. Mökit Urmas, Lemmes ja Aatos tarjoavat ihania, tunnelmallisia hetkiä ja hyviä palauttavia unia luonnon keskellä.

KIINNOSTUITKO?