045 204 2075 info@rahgamoresort.fi

TOIMINTAA JOKA LÄHTÖÖN

Rahgamo Resortin tarjoaa laajan valikoiman erilaisia elämyksellisiä aktiviteetteja ja ohjelmapalveluita ikimuistoisen tilaisuuden tai loman kokemiseen.

Ohjelma­palvelut ja aktiviteetit

Rahgamo Resortissa voit kohottaa kuntoasi joko ohjatusti tai omatoimisesti luonnossa liikkuen. Patikoi pitkospuita pitkin laavullemme tai kierrä upea luontopolku rasteineen. Kauniit maisemat ja puhdas luonto lisäävät tutkitusti liikunnan iloa ja mielen eloa.

Aktiviteetteihimme kuuluu mm. Beach-volley, frisbeegolf, jousiammunta, erä- ja laavuretket, luontopolku, suopotkupallo, suunnistus ja iltarastit, erilaiset kisailut sekä pelit.

Erätaito­kilpailut

Erätaitokilpailuissa mitellään siitä, kuka on seurueen paras erämies. Kilpailurasteja voivat olla esimerkiksi nuotion sytytys, nokkeluutta vaativa erävisa, jousiammunta, ilmakivääriammunta tai solmujen tekeminen. Taitokilpailut räätälöidään aina seurueen toiveiden ja taitojen mukaan!

EKO-AIMS laser­ammunta

Uuden aikakauden Eko-Aims tuo ammunnan kaikkien kiinnostuneiden ulottuville. Ampumalajina laserammunta on ehdottoman turvallinen, ympäristöystävällinen sekä täysin luoditon ja meluton. Eko-Aims tekee yhteistyötä mm. Paraolympialaisten ja Suomen Ampumahiihtoliiton kanssa.

MUUT AKTIVITEETIT

Muun ohjelman lisäksi järjestämme erilaisia aktiviteetteja ruokaan liittyen – mm. sieni-, marja- ja yrttiretkiä, joiden yhteydessä on mahdollisuus saada opastusta niiden luonnonmukaiseen valmistukseen. Aktiiviruokailussa saat informaatiota ja oppeja sekä voit itse osallistua oman halusi mukaan kokkailuun ruokailun lomassa.

Lähellä on Alastaron moottooriurheilukeskus sekä golfkenttä.

Metsästys

Takarahkan suoalueen reunalla, keskellä puhdasta ja luonnonkaunista kuusimetsää, kohoaa jykevä Rahgamo Resort, jota ympäröi valtava 10 000 hehtaarin metsästysalue. Vanhan metsästysmajan tiluksille rakennettu kokous- ja hyvinvointikeskus palvelee loistavasti myös metsästystarkoituksissa. Paikalla on pitkät sekä maineikkaat metsästysperinteet ja täällä on käynyt metsästäjiä valtioiden sekä yritysten ylintä johtoa myöden.

Peuran/kauriinmetsästys

Metsästys tapahtuu päivisin lumitilanteesta riippuen joko mäyräkoirilla tai miesajolla. Iltaisin peuroja metsästetään kyttäämällä. Kyttäys tapahtuu lämmitettävistä kyttäystorneista, joissa osassa voi myös yöpyä.

AKTIVOIDU JENNI LEVÄVAARAN OHJAUKSESSA

Rahgamo Resortin oma Jenni Levävaara on palveluksessanne. Jenni toteuttaa luentoja mm. kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja ohjaa todistetusti tehokkaat treenit sekä taukoliikunnat kokousenne alussa,välissä tai lopussa. Jenni järjestää ryhmällenne myös useammaksi päiväksi ohjelmaa kera valmennuksen, treenin, rentoutuksen ja ravitsevan ruoan.

LUE LISÄÄ JENNIN OMILTA SIVUILTA

Rahgamo Resort

Käyntiosoite: Korvenkyläntie 899, 32700 Huittinen
Postiosoite: Korvenkyläntie 899, 27860 Köyliö

info@rahgamoresort.fi
Puh: 045 204 2075

FlowEnergyExperiences Oy
Korvenkyläntie 899, 32700 Huittinen
Y-tunnus: 2992565-6

KIINNOSTUITKO?